MASSAGE BIJ SAKURA CARE

Om fysiek, mentaal en emotioneel sterker te worden

Massage is een traditionele manier van genezen. Het stimuleert het zelfhelende vermogen van het lichaam. Of dat nu nodig is na een burn-out, intensief sporten of om weer vitaler in het leven te staan. Met aanraking komt de energie weer terug in het lichaam.

Ga stress te lijf met een massage

Wie stress heeft, heeft weinig energie. Gedachten en emoties worden vaak diep weggestopt maar ze zorgen er toch voor dat er spanning wordt opgebouwd in het lichaam. Negatieve gedachtes en onderdrukte verlangens zorgen voor nog meer blokkades waardoor uiteindelijk de energie stagneert. Is er sprake van langdurige stress, dan blijven de spieren continu gespannen. Hoofdpijn, weinig energie of veelvuldige kwaaltjes zijn maar een paar symptomen van teveel spanning. Een massage behandelt de punten waar de spanning zit. De spieren ontspannen en de energie stroomt weer beter door het lichaam.

Massage voor jou

Ik masseer zowel op traditionele wijze met direct de handen op de huid, maar ook op afstand. Met die massage raak ik jouw energie aan. Elke massage stem ik af op jouw conditie en behoefte. Je kunt bij mij terecht voor de volgende massages:

SiVAS Fysio / EHDB methode
Dorn Breuss rugtherapie
Sportmassage
Vitaliteitsmassage
Stoelmassage
Shiatsu

Testimonials

Wat onze klanten zeggen

Via een collega van mij bij Michael terecht gekomen in verband met chronische kniepijn na een operatie en uitgebreid revalidatietraject.

Het reguliere traject was nog gaande maar gaf weinig verbetering. Reden om een andere aanpak te overwegen.

Daarnaast was ik zelf als arts heel benieuwd naar de wijze en werking van acupunctuur.

Eerst telefonisch overleg gehad met Michael waarbij bleek dat hij goede ideeën had over de aanpak en in 2-3 behandelingen resultaat wilde boeken.

Dat sprak mij erg aan en wilde ik graag proberen.

Met verschillende technieken ( massage, warmte, acupunctuur, dry needling) die niet pijnloos waren maar wel goed te verdragen heeft hij mij in 3 behandelingen ( binnen 3,5 weken)  van de ergste pijn afgeholpen en de beweeglijkheid van mijn knie verbeterd.

Ongelooflijk snel en goed resultaat waar ik heel blij mee ben.

Michael heeft een hele deskundige en gerichte aanpak waarbij hij verschillende technieken goed weet te combineren om maximaal effect te bereiken.

Inmiddels heb ik na zijn behandelingen met fysiotherapie verder kunnen trainen en kan ik weer wandelen en fietsen zonder pijn. Afgelopen week heb ik zelfs weer getennist!

Fantastisch resultaat.

Mevr. J

“Via een vriendin ben ik bij Michael voor een behandeling gekomen voor mijn onderrug.

Ik liep al maanden met een zeurende pijn en probeerde dat te verhelpen met diverse olie’s en zalfjes maar dat loste niks op.

Met de Dorn therapie die Michael toepaste ging het snel beter, eerst wekelijks maar na

4 keer was ik praktisch van de pijn af. Nu doe ik het alleen als onderhoud 1 keer per

6 of 8 weken en dat bevalt prima het houdt mijn rug los en soepel.

Ik kan zijn behandeling van harte aanraden.”

Ria Hoefsmit
Telefonisch een afspraak maken kan via het volgende telefoonnummer, appen gaat sneller:
WeCreativez WhatsApp Support
Stel hieronder je vraag
👋 Hi, wil je een afspraak maken?
Scroll naar top