Orthomoleculair advies

Pakt de oorzaak van de klachten aan

Orthomoleculair advies is gebaseerd op de westerse geneeskunde. Het gaat ervan uit dat jouw lichaam op sommige momenten meer behoefte heeft aan bepaalde stoffen dan anders. Bijvoorbeeld omdat je ziek bent. Met een orthomoleculair advies pakken we de oorzaak van klachten aan.

De balans terug in jouw lichaam

Allergieën of intoleranties zorgen er vaak ongemerkt voor dat niet alle voedingsstoffen uit het voedsel door het lichaam worden opgenomen. Dat leidt tot tekorten of juist tot een teveel aan bepaalde stoffen. In beide gevallen reageert het lichaam en voel je je niet vitaal. Doordat er steeds meer allergieën zijn, ervaren steeds meer mensen een gevoel van onbehagen en algehele lusteloosheid zonder dat daar een aanwijsbare oorzaak voor is. Vanuit de orthomoleculaire therapie kijken we juist naar de balans van het lichaam. Waar die verstoord is, ligt de oorzaak van de klachten.

​Een vitaler lichaam met een orthomoleculaire behandeling

Tijdens een behandeling onderzoeken we de klachten en wat dat veroorzaakt. Op basis van die kennis wordt er gekeken van welke voedingsstoffen, vitamines en mineralen er een tekort of juist een overschot is. Door het voedingspatroon aan te passen en extra kruiden, vitamines of voedingsupplementen te nemen, wordt de balans weer teruggebracht. Met een vitaler lichaam als resultaat.

​Boek nu een afspraak voor orthomoleculair advies!

Heb jij last van kwalen waar je geen oorzaak voor weet? Laat mij dan onderzoeken waar jouw lichaam tekort of teveel van heeft.

Boek nu een orthomoleculair advies.

​Sakura Care voor acupunctuur, massage, en vitaliteitscoaching met therapeut Michael Schuuring.

Testimonials

Wat onze klanten zeggen

Via een collega van mij bij Michael terecht gekomen in verband met chronische kniepijn na een operatie en uitgebreid revalidatietraject.

Het reguliere traject was nog gaande maar gaf weinig verbetering. Reden om een andere aanpak te overwegen.

Daarnaast was ik zelf als arts heel benieuwd naar de wijze en werking van acupunctuur.

Eerst telefonisch overleg gehad met Michael waarbij bleek dat hij goede ideeën had over de aanpak en in 2-3 behandelingen resultaat wilde boeken.

Dat sprak mij erg aan en wilde ik graag proberen.

Met verschillende technieken ( massage, warmte, acupunctuur, dry needling) die niet pijnloos waren maar wel goed te verdragen heeft hij mij in 3 behandelingen ( binnen 3,5 weken)  van de ergste pijn afgeholpen en de beweeglijkheid van mijn knie verbeterd.

Ongelooflijk snel en goed resultaat waar ik heel blij mee ben.

Michael heeft een hele deskundige en gerichte aanpak waarbij hij verschillende technieken goed weet te combineren om maximaal effect te bereiken.

Inmiddels heb ik na zijn behandelingen met fysiotherapie verder kunnen trainen en kan ik weer wandelen en fietsen zonder pijn. Afgelopen week heb ik zelfs weer getennist!

Fantastisch resultaat.

Mevr. J

“Via een vriendin ben ik bij Michael voor een behandeling gekomen voor mijn onderrug.

Ik liep al maanden met een zeurende pijn en probeerde dat te verhelpen met diverse olie’s en zalfjes maar dat loste niks op.

Met de Dorn therapie die Michael toepaste ging het snel beter, eerst wekelijks maar na

4 keer was ik praktisch van de pijn af. Nu doe ik het alleen als onderhoud 1 keer per

6 of 8 weken en dat bevalt prima het houdt mijn rug los en soepel.

Ik kan zijn behandeling van harte aanraden.”

Ria Hoefsmit
Telefonisch een afspraak maken kan via het volgende telefoonnummer, appen gaat sneller:
WeCreativez WhatsApp Support
Stel hieronder je vraag
👋 Hi, wil je een afspraak maken?
Scroll naar top