Rugpijn, nek- en schouderklachten

Heeft u last van rugpijn en, of nek- of schouderklachten? Dan is dat vaak van grote invloed op uw dagelijks leven. Kies daarom voor een effectieve behandeling om van deze klachten af te komen. Bij Sakura Care help ik mijn cliënten van hun rugklachten, nekpijn en schouderpijn af met onder meer acupunctuur en Dorn Breuss.

Elke klacht is uniek, elke behandeling dus ook

Stress, een sportblessure, verkeerde werkhouding of een ongeval, van alles kan rugklachten of nek- en schouderpijn veroorzaken. Logisch dus dat de behandeling ervan ook altijd anders is. Afhankelijk van uw verhaal, uw klachten en dat wat uw lichaam laat zien, kies ik voor een combinatie van behandelingen. Net wat uw lichaam op dat moment nodig heeft en kan verdragen.

Dorn Breuss bij rugpijn en nekpijn

Zo pas ik bij rugpijn en nekpijn vaak de Dorn Breuss-techniek toe. Hiermee worden wervels via een milde manipulatie weer goed gezet waarna een massage langs de wervelkolom volgt. Deze behandeling is soepel en pijnloos. Wervelblokkades worden hiermee opgeheven en spieren ontspannen maximaal. Een effectieve behandeling die vaak al direct verlichting brengt.

Acupunctuur bij rugklachten

Acupunctuur is een andere effectieve behandeling die ik regelmatig inzet. Ook bij rugklachten en bij pijn aan de nek en schouders. Acupunctuur bestrijdt die pijn, zorgt voor spierontspanning en heft blokkades in de wervelkolom en gewrichten op. Met naaldjes die zorgvuldig in het lichaam worden geplaatst, kan de energie weer stromen. Hiermee is het lichaam beter in staat zichzelf te genezen en verminderen de pijnklachten.

Shiatsu als stress rugpijn veroorzaakt

Is stress de oorzaak van de pijn aan rug, nek en schouders? Dan brengt een shiatsu-massage veel verlichting. Shiatsu is een massagetechniek waarbij via de duimen druk wordt uitgeoefend. Stijve spieren of een stijve nek als gevolg van bijvoorbeeld verkrampt zitten, zullen na deze massage weer ontspannen aanvoelen.

Cupping bij rug-, nek- en schouderklachten door vastzittende spieren en bindweefsel

Bij intense rugpijn, nekpijn en schouderklachten kan ook voor cupping gekozen worden. Zeker als deze pijnklachten veroorzaakt worden door vastzittende spieren en bindweefsel. Dit voelt als spierpijn, pijn in de pezen en een algeheel gevoel van stijfheid. Is het lichaam in deze mate verkrampt, dan is zelfs een stevige massage niet meer voldoende om die diepere lagen goed los te krijgen. Met cupping lukt dat echter wel. Dat is een heel effectieve behandelmethode waarbij de spieren en het bindweefsel in het lichaam weer los komen.

Pak de oorzaak van uw klacht aan, met een effectieve behandeling bij Sakura Care

Rugpijn kan leiden tot nek- en schouderklachten. Maar ook hoofdpijn, een pijnlijke elleboog of tintelingen in de benen kunnen veroorzaakt worden door blokkades in de rug, nek en, of schouders. Een effectieve behandeling die de oorzaak van uw klacht aanpakt, is dus heel belangrijk. Het geeft u weer meer kwaliteit van leven doordat u minder of geen pijn meer heeft. Wilt u weten of ik ook uw rugklachten, nek- of schouderpijn kan behandelen? Laten we dan een afspraak plannen. Neemt u contact met mij op?

Testimonials

Wat onze klanten zeggen

Via een collega van mij bij Michael terecht gekomen in verband met chronische kniepijn na een operatie en uitgebreid revalidatietraject.

Het reguliere traject was nog gaande maar gaf weinig verbetering. Reden om een andere aanpak te overwegen.

Daarnaast was ik zelf als arts heel benieuwd naar de wijze en werking van acupunctuur.

Eerst telefonisch overleg gehad met Michael waarbij bleek dat hij goede ideeën had over de aanpak en in 2-3 behandelingen resultaat wilde boeken.

Dat sprak mij erg aan en wilde ik graag proberen.

Met verschillende technieken ( massage, warmte, acupunctuur, dry needling) die niet pijnloos waren maar wel goed te verdragen heeft hij mij in 3 behandelingen ( binnen 3,5 weken)  van de ergste pijn afgeholpen en de beweeglijkheid van mijn knie verbeterd.

Ongelooflijk snel en goed resultaat waar ik heel blij mee ben.

Michael heeft een hele deskundige en gerichte aanpak waarbij hij verschillende technieken goed weet te combineren om maximaal effect te bereiken.

Inmiddels heb ik na zijn behandelingen met fysiotherapie verder kunnen trainen en kan ik weer wandelen en fietsen zonder pijn. Afgelopen week heb ik zelfs weer getennist!

Fantastisch resultaat.

Mevr. J

“Via een vriendin ben ik bij Michael voor een behandeling gekomen voor mijn onderrug.

Ik liep al maanden met een zeurende pijn en probeerde dat te verhelpen met diverse olie’s en zalfjes maar dat loste niks op.

Met de Dorn therapie die Michael toepaste ging het snel beter, eerst wekelijks maar na

4 keer was ik praktisch van de pijn af. Nu doe ik het alleen als onderhoud 1 keer per

6 of 8 weken en dat bevalt prima het houdt mijn rug los en soepel.

Ik kan zijn behandeling van harte aanraden.”

Ria Hoefsmit
Telefonisch een afspraak maken kan via het volgende telefoonnummer, appen gaat sneller:
WeCreativez WhatsApp Support
Stel hieronder je vraag
👋 Hi, wil je een afspraak maken?
Scroll naar top