Acupunctuur

Laat de energie weer stromen

Acupunctuur wordt steeds meer toegepast naast de westerse geneeskunde. Het herstelt blokkades in het lichaam waardoor de energie weer beter kan stromen en het lichaam meer in staat is zichzelf te genezen.

Acupunctuur pakt de oorzaak van klachten aan

Als iemand ziek is of klachten heeft, dan is het lichaam uit balans. Met acupunctuur wordt de oorsprong van die klacht of de ziekte aangepakt. Kleine naaldjes worden in de meridianen geprikt, de banen in het lichaam waarlangs de energie stroomt. Het effect is in de oosterse wereld al meer dan 2.000 jaar bekend en sinds tientallen jaren wordt het ook steeds meer in het Westen toegepast.

Ter bestrijding van pijn, stress, spanning en bij klachten aan de luchtwegen

Behalve voor pijnbestrijding is acupunctuur ook geschikt bij de behandeling van medische en mentale kwalen. Het helpt bij klachten aan de luchtwegen zoals bronchitis en astma en bij neurologische klachten zoals hoofdpijn en tics. Maar ook bij spierpijn, menstruatieproblemen en om fysieke klachten als gevolg van spanning en stress te verminderen.

Complete behandeling bij acupunctuur

Bij een acupunctuurbehandeling kijk ik naar u, niet alleen naar het probleem. Het voedingspatroon en de leefwijze is van belang net als de dieper liggende oorzaken van de klachten. Daarom combineer ik deze behandeling vaak met voedingsadvies, orthomoleculair advies en cupping of guasha massages. Een cupping massage is een intensieve manier om pijn te bestrijden via ‘cups’, glazen bollen waarmee gifstoffen en diepere spierkrampen worden aangepakt. Guasha massage helpt bij het lokaliseren van de plekken waar blokkades in het lichaam zitten en brengt deze naar de oppervlakte.

Acupunctuur bij Sakura Care

De verschillende vormen van acupunctuur die ik aanbied zijn:

  • Ooracupunctuur
  • Cosmetische acupunctuur
  • Dry needling

Let op: acupunctuur is niet geschikt voor mensen die een verhoogde bloeddruk hebben, lijden aan suikerziekte, bloedstollingsziekten of hepatitis.

Ervaar zelf de werking van acupunctuur. Boek nu een behandeling.

Testimonials

Wat onze klanten zeggen

Via een collega van mij bij Michael terecht gekomen in verband met chronische kniepijn na een operatie en uitgebreid revalidatietraject.

Het reguliere traject was nog gaande maar gaf weinig verbetering. Reden om een andere aanpak te overwegen.

Daarnaast was ik zelf als arts heel benieuwd naar de wijze en werking van acupunctuur.

Eerst telefonisch overleg gehad met Michael waarbij bleek dat hij goede ideeën had over de aanpak en in 2-3 behandelingen resultaat wilde boeken.

Dat sprak mij erg aan en wilde ik graag proberen.

Met verschillende technieken ( massage, warmte, acupunctuur, dry needling) die niet pijnloos waren maar wel goed te verdragen heeft hij mij in 3 behandelingen ( binnen 3,5 weken)  van de ergste pijn afgeholpen en de beweeglijkheid van mijn knie verbeterd.

Ongelooflijk snel en goed resultaat waar ik heel blij mee ben.

Michael heeft een hele deskundige en gerichte aanpak waarbij hij verschillende technieken goed weet te combineren om maximaal effect te bereiken.

Inmiddels heb ik na zijn behandelingen met fysiotherapie verder kunnen trainen en kan ik weer wandelen en fietsen zonder pijn. Afgelopen week heb ik zelfs weer getennist!

Fantastisch resultaat.

Mevr. J

“Via een vriendin ben ik bij Michael voor een behandeling gekomen voor mijn onderrug.

Ik liep al maanden met een zeurende pijn en probeerde dat te verhelpen met diverse olie’s en zalfjes maar dat loste niks op.

Met de Dorn therapie die Michael toepaste ging het snel beter, eerst wekelijks maar na

4 keer was ik praktisch van de pijn af. Nu doe ik het alleen als onderhoud 1 keer per

6 of 8 weken en dat bevalt prima het houdt mijn rug los en soepel.

Ik kan zijn behandeling van harte aanraden.”

Ria Hoefsmit
Telefonisch een afspraak maken kan via het volgende telefoonnummer, appen gaat sneller:
WeCreativez WhatsApp Support
Stel hieronder je vraag
👋 Hi, wil je een afspraak maken?
Scroll naar top