Massage Hoofddorp

Sakura Care: voor behandelingen met massages, acupunctuur en meer

Een massage is een veelzijdige, maar vooral effectieve behandeling voor verschillende klachten. Ik geef die massages in mijn praktijk vlakbij Hoofddorp. Wilt u eens aangenaam ontspannen, vervelende spierknopen laten wegmasseren of de gevolgen van stress aanpakken? Boek dan uw massage nabij Hoofddorp, bij Sakura Care.

Massagepraktijk vlakbij Hoofddorp

Sakura Care is de massagepraktijk in Lijnden, op slechts 11 minuten rijden vanuit Hoofddorp Centrum. De praktijk is gevestigd aan de Hoofdweg, dus wie uit Hoofddorp vertrekt hoeft slechts een rechte weg af te rijden. Wel zo makkelijk!

Westerse en oosterse massagetechnieken

Met massages behandel ik heel diverse cliënten en mensen met heel diverse klachten. Dat vraagt om verschillende manieren van masseren en daar zorg ik ook voor. Ik kijk altijd naar u, luister naar uw verhaal en stem de behandeling daarop af. Dat kan een westerse of oosterse massagetechniek zijn of een combinatie daarvan. Net wat het beste past bij uw klachten en dat wat uw lichaam mij laat zien.

Voor klachten zoals hoofdpijn, vermoeidheid en bij burn-outs

Massagetherapie is een effectieve behandeling voor veel klachten. Zoals hoofdpijn, vermoeidheid en burn-outs. Langdurige stress of teveel spanning zijn hier vaak de veroorzaker van en zorgen voor inwendige blokkades die de energie blokkeren. Spieren staan dan onder constante spanning en verschillende lichamelijke kwalen zijn het gevolg. Met massage worden de spanningspunten aangepakt. De energie gaat weer stromen waardoor het lichaam kan beginnen met helen.

Samen met acupunctuur, cupping of guasha

Ook intensief sporten, een verkeerde werkhouding of een ongeval… Van alles kan de oorzaak zijn van klachten in de rug, nek, schouders, pijnlijke spieren of een andere kwaal. Massage is dan vaak een doeltreffende aanpak die ik waar nodig combineer met andere behandelingen zoals acupunctuur, cupping of guasha.

Massage als fysiek onderhoud

Heeft u geen lichamelijke klachten, maar wilt u wel zo nu en dan uw lichaam een fysieke boost geven? Even een flinke reset zodat u er weer tegenaan kunt en zo blessures of vermoeidheid voorkomt? Ook dan is massage een uitstekende keus. Als een soort onderhoud van uw lichaam zodat u daarna weer ongehinderd door kunt gaan met werken, sporten en al uw andere bezigheden.

Effectieve aanpak

In mijn massagepraktijk vlakbij Hoofddorp bied ik diverse soorten massages aan. Van een klassieke massage en bindweefselmassage tot milde manipulatie en shiatsu. Welke ik kies, hangt onder meer af van uw klachten. Altijd zoek ik naar de meest effectieve aanpak, zodat u snel resultaat ervaart.

Afspraak maken voor uw massage bij Hoofddorp?

Bent u ook op zoek naar een massage nabij Hoofddorp waar u wat van merkt en waarmee u uw lichaam helpt te herstellen? Dan bent u bij Sakura Care aan het juiste adres. Voor meer informatie of om meteen een afspraak te maken, kunt u altijd contact met me opnemen. Zie ik u snel?

Testimonials

Wat onze klanten zeggen

Via een collega van mij bij Michael terecht gekomen in verband met chronische kniepijn na een operatie en uitgebreid revalidatietraject.

Het reguliere traject was nog gaande maar gaf weinig verbetering. Reden om een andere aanpak te overwegen.

Daarnaast was ik zelf als arts heel benieuwd naar de wijze en werking van acupunctuur.

Eerst telefonisch overleg gehad met Michael waarbij bleek dat hij goede ideeën had over de aanpak en in 2-3 behandelingen resultaat wilde boeken.

Dat sprak mij erg aan en wilde ik graag proberen.

Met verschillende technieken ( massage, warmte, acupunctuur, dry needling) die niet pijnloos waren maar wel goed te verdragen heeft hij mij in 3 behandelingen ( binnen 3,5 weken)  van de ergste pijn afgeholpen en de beweeglijkheid van mijn knie verbeterd.

Ongelooflijk snel en goed resultaat waar ik heel blij mee ben.

Michael heeft een hele deskundige en gerichte aanpak waarbij hij verschillende technieken goed weet te combineren om maximaal effect te bereiken.

Inmiddels heb ik na zijn behandelingen met fysiotherapie verder kunnen trainen en kan ik weer wandelen en fietsen zonder pijn. Afgelopen week heb ik zelfs weer getennist!

Fantastisch resultaat.

Mevr. J

“Via een vriendin ben ik bij Michael voor een behandeling gekomen voor mijn onderrug.

Ik liep al maanden met een zeurende pijn en probeerde dat te verhelpen met diverse olie’s en zalfjes maar dat loste niks op.

Met de Dorn therapie die Michael toepaste ging het snel beter, eerst wekelijks maar na

4 keer was ik praktisch van de pijn af. Nu doe ik het alleen als onderhoud 1 keer per

6 of 8 weken en dat bevalt prima het houdt mijn rug los en soepel.

Ik kan zijn behandeling van harte aanraden.”

Ria Hoefsmit
Telefonisch een afspraak maken kan via het volgende telefoonnummer, appen gaat sneller:
WeCreativez WhatsApp Support
Stel hieronder je vraag
👋 Hi, wil je een afspraak maken?
Scroll naar top