Vitaliteitmassage

Laat de levenskracht weer stromen

Vitaliteit is levenskracht, een energie die van nature bij iedereen is maar die velen niet meer hebben. Stress, een druk leven, verplichtingen en onverwerkte emoties blokkeren die energie waardoor je steeds vaker last krijgt van kwalen zoals hoofdpijn, vermoeidheid, koude handen of voeten of slecht slapen.

Meer energie na een vitaliteitsmassage

Tijdens een vitaliteitsmassage worden de zenuwuiteinden in het hele lichaam gestimuleerd. Negatieve energie komt vrij zodat de goede energie, de levenskracht, weer vrij kan stromen. Een vitaliteitsmassage zorgt ervoor dat je weer beter in contact staat met jouw lichaam, voelt wanneer je moet ontspannen en merkt wat jouw lichaam je wilt vertellen. Na elke massage ervaar je al meer energie. Je voelt je vitaler!

Vitaliteitsmassage; een unieke combinatie

Een vitaliteitsmassage bestaat uit verschillende technieken. Het is een combinatie van shiatsu met de tui-na, een Chinese massage, triggerpointtherapie (pijnbestrijding), sport- of klassieke massage. Welke techniek ik kies, is afhankelijk van de cliënt. Iedereen is uniek en daarom stem ik mijn behandeling altijd op jou af.

Boek nu een vitaliteitsmassage

Wil jij ook meer vitaliteit? Ervaar dan nu wat een vitaliteitsmassage voor jou kan betekenen. Boek nu een afspraak.

Testimonials

Wat onze klanten zeggen

Via een collega van mij bij Michael terecht gekomen in verband met chronische kniepijn na een operatie en uitgebreid revalidatietraject.

Het reguliere traject was nog gaande maar gaf weinig verbetering. Reden om een andere aanpak te overwegen.

Daarnaast was ik zelf als arts heel benieuwd naar de wijze en werking van acupunctuur.

Eerst telefonisch overleg gehad met Michael waarbij bleek dat hij goede ideeën had over de aanpak en in 2-3 behandelingen resultaat wilde boeken.

Dat sprak mij erg aan en wilde ik graag proberen.

Met verschillende technieken ( massage, warmte, acupunctuur, dry needling) die niet pijnloos waren maar wel goed te verdragen heeft hij mij in 3 behandelingen ( binnen 3,5 weken)  van de ergste pijn afgeholpen en de beweeglijkheid van mijn knie verbeterd.

Ongelooflijk snel en goed resultaat waar ik heel blij mee ben.

Michael heeft een hele deskundige en gerichte aanpak waarbij hij verschillende technieken goed weet te combineren om maximaal effect te bereiken.

Inmiddels heb ik na zijn behandelingen met fysiotherapie verder kunnen trainen en kan ik weer wandelen en fietsen zonder pijn. Afgelopen week heb ik zelfs weer getennist!

Fantastisch resultaat.

Mevr. J

“Via een vriendin ben ik bij Michael voor een behandeling gekomen voor mijn onderrug.

Ik liep al maanden met een zeurende pijn en probeerde dat te verhelpen met diverse olie’s en zalfjes maar dat loste niks op.

Met de Dorn therapie die Michael toepaste ging het snel beter, eerst wekelijks maar na

4 keer was ik praktisch van de pijn af. Nu doe ik het alleen als onderhoud 1 keer per

6 of 8 weken en dat bevalt prima het houdt mijn rug los en soepel.

Ik kan zijn behandeling van harte aanraden.”

Ria Hoefsmit
Telefonisch een afspraak maken kan via het volgende telefoonnummer, appen gaat sneller:
WeCreativez WhatsApp Support
Stel hieronder je vraag
👋 Hi, wil je een afspraak maken?
Scroll naar top