Acupunctuur Amsterdam

Bij pijnbestrijding, hoofdpijn, spierpijn en veel meer

Acupunctuur is een veelzijdige en heel doeltreffende behandeling bij verschillende klachten. Voor pijnbestrijding, hoofdpijn, spierpijn maar ook bij rugklachten, nek- en schouderpijn of menstruatieklachten. Wie acupunctuur in Amsterdam of daar dichtbij zoekt, kan bij mij terecht.

Acupunctuur bij Sakura Care, vlakbij Amsterdam

Vlak naast de A9, op slechts 20 minuten rijden vanuit hartje Amsterdam, vindt u mijn praktijk Sakura Care. Een praktijk voor acupunctuur en massage. Voor de deur is voldoende parkeerruimte, gratis. Vind dat maar eens bij een acupunctuurpraktijk in Amsterdam zelf!

Westerse en oosterse geneeskunde

Ik ben opgeleid in zowel westerse als oosterse geneeskunde en combineer beide geneeswijzen in mijn behandelingen. Zo krijgt u niet een standaard aanpak, maar de behandeling die op dat moment het beste is voor uw klachten en lichaam.

Waarom acupunctuur?

Acupunctuur richt zich op de energie die door het lichaam stroomt. Als die verstoord is, door ziekte, stress of iets anders, kan dit uiteindelijk tot problemen leiden. Door de energie weer te laten stromen, krijgt het lichaam de kans zichzelf weer te herstellen. De klachten verminderen en u voelt zich energieker.

Voor een veelvoud aan klachten

Acupunctuur is van oorsprong een oosterse geneeswijze maar is al helemaal ingeburgerd in onze westerse maatschappij. En dat is niet zo vreemd; het is een effectieve behandelmethode voor veel klachten zoals:

  • Pijn
  • Vermoeidheid
  •  Luchtwegproblemen als bronchitis en astma
  • Hoofdpijn en tics
  • Verslaving
  • Spierpijn
  • Afvallen
  • Menstruatieproblemen
  • Stress en spanning

Staat uw klacht hier niet bij maar wilt u wel weten of een acupunctuurbehandeling kans van slagen heeft? Vraag het me, ik bespreek het graag persoonlijk met u.

Soorten acupunctuur

Acupunctuur staat bekend als de behandeling met al die kleine naaldjes. En dat klopt, maar toch zijn er verschillende soorten. Elk met een net iets andere aanpak of gericht op specifieke problemen en kwalen. Bij Sakura Care kunt u terecht voor ooracupunctuur, dry needling en natuurlijk de klassieke vorm van acupunctuur.

Combinaties met massages en andere behandelingen

Ook voor massages, cupping, shiatsu en guasha bent u bij Sakura Care aan het juiste adres. Zoekt u behandelingen in de buurt van Amsterdam die u meer vitaliteit en energie geven of waardoor uw klachten verminderen? Dan ontvang ik u graag. De behandeling kan per keer verschillen, afhankelijk van waar u last van heeft. Wel is het meestal een combinatie van verschillende technieken. Zo krijgt u altijd een behandeling waar u zo snel mogelijk een goed resultaat van ervaart.

Acupunctuur; ook preventief

Wordt er veel van een lichaam gevraagd, dan zal er ook goed voor het lichaam gezorgd moeten worden. En dat kan met acupunctuur, eventueel aangevuld met een andere behandeling. Goede zorg voor uzelf vindt u dan ook bij Sakura Care, vlakbij Amsterdam. Natuurlijk bij klachten maar ook als preventieve zorg.

Na de acupunctuurbehandeling

Een acupunctuurbehandeling duurt een klein uur. Afhankelijk van uw klachten en de behandeling kunt u zich daarna een beetje moe of loom voelen. In dat geval adviseer ik u veel water of thee te drinken. De losgekomen afvalstoffen zullen uw lichaam dan snel verlaten waarna het herstelproces goed kan doorzetten. Meestal ervaart u al snel verschil en voelt u zich energieker of ervaart minder klachten.

Maak nu een afspraak voor acupunctuur nabij Amsterdam

Wilt u ook uw lichaam ondersteunen met een behandeling in acupunctuur? Maak dan nu een afspraak bij Sakura Care. De praktijk is gevestigd in Lijnden aan de Hoofdweg, vlak naast de A9. Vanuit Amsterdam bent u dus zo bij ons! Parkeren is gratis en voor de deur. Ik zie u graag binnenkort in mijn praktijk!

Testimonials

Wat onze klanten zeggen

Via een collega van mij bij Michael terecht gekomen in verband met chronische kniepijn na een operatie en uitgebreid revalidatietraject.

Het reguliere traject was nog gaande maar gaf weinig verbetering. Reden om een andere aanpak te overwegen.

Daarnaast was ik zelf als arts heel benieuwd naar de wijze en werking van acupunctuur.

Eerst telefonisch overleg gehad met Michael waarbij bleek dat hij goede ideeën had over de aanpak en in 2-3 behandelingen resultaat wilde boeken.

Dat sprak mij erg aan en wilde ik graag proberen.

Met verschillende technieken ( massage, warmte, acupunctuur, dry needling) die niet pijnloos waren maar wel goed te verdragen heeft hij mij in 3 behandelingen ( binnen 3,5 weken)  van de ergste pijn afgeholpen en de beweeglijkheid van mijn knie verbeterd.

Ongelooflijk snel en goed resultaat waar ik heel blij mee ben.

Michael heeft een hele deskundige en gerichte aanpak waarbij hij verschillende technieken goed weet te combineren om maximaal effect te bereiken.

Inmiddels heb ik na zijn behandelingen met fysiotherapie verder kunnen trainen en kan ik weer wandelen en fietsen zonder pijn. Afgelopen week heb ik zelfs weer getennist!

Fantastisch resultaat.

Mevr. J

“Via een vriendin ben ik bij Michael voor een behandeling gekomen voor mijn onderrug.

Ik liep al maanden met een zeurende pijn en probeerde dat te verhelpen met diverse olie’s en zalfjes maar dat loste niks op.

Met de Dorn therapie die Michael toepaste ging het snel beter, eerst wekelijks maar na

4 keer was ik praktisch van de pijn af. Nu doe ik het alleen als onderhoud 1 keer per

6 of 8 weken en dat bevalt prima het houdt mijn rug los en soepel.

Ik kan zijn behandeling van harte aanraden.”

Ria Hoefsmit
Telefonisch een afspraak maken kan via het volgende telefoonnummer, appen gaat sneller:
WeCreativez WhatsApp Support
Stel hieronder je vraag
👋 Hi, wil je een afspraak maken?
Scroll naar top