Massage Badhoevedorp

Effectief en ontspannend

Genieten van een massage als een weldadige traktatie voor uw lichaam. Of als een hoognodige behandeling bij klachten. Wat de reden ook is, voor een massage vlakbij Badhoevedorp gaat u naar Sakura Care. Een massagepraktijk waar oosterse en westerse behandelmethodes worden gecombineerd tot een effectieve aanpak afgestemd op uw klachten en uw lichaam.

Massagepraktijk naast Badhoevedorp

Sakura Care is de massagepraktijk naast Badhoevedorp. Op nog geen 3 kilometer afstand, slechts 6 minuten rijden, bent u er al. De praktijk is gelegen aan de Hoofdweg ter hoogte van de A9. Er is voldoende gratis parkeergelegenheid en wie liever op de fiets stapt, is vanuit het centrum van Badhoevedorp al binnen een kwartier bij de praktijk. Eigenlijk zijn we praktisch buren!

Ontspannend of pittig, maar altijd met resultaat

Een massage kan een moment van ontspanning zijn, maar net zo goed aanvoelen als een pittige behandeling. Het is maar net waarvoor u het nodig heeft. Wat in ieder geval altijd gebeurt, is dat het effect heeft. Het geeft de gewenste ontspanning en laat spieren weer tot rust komen. Of het lost vervelende spierknopen op en haalt blokkades weg waardoor de energie weer vrij door het lichaam kan stromen. Uiteindelijk voelt u zich een stuk beter, meteen al na de eerste massage.

Wanneer helpt een massage?

Heel verschillende kwalen kunnen met een massage aangepakt worden. Natuurlijk is het geschikt bij rug-, nek- en schouderklachten. Wie last heeft van vermoeidheid, burn-out of vaak hoofdpijn heeft, kan met een ontspanningsmassage veel verlichting vinden. Maar ook bij pijnlijke spieren na het sporten of een blessure door overbelasting zijn er verschillende massagetechnieken die daarbij goed kunnen helpen. Zo zijn er talloze kwalen en klachten waarbij massage het verschil kan maken. En die massage vindt u al bij u om de hoek, vlakbij Badhoevedorp!

Ook in combinatie met o.a. acupunctuur of cupping

Een massage is een beproefde methode om het lichaam te helpen bij het herstel. Veel klachten ontstaan door spanning in het lichaam, zelfs als u zich daar niet bewust van bent. De massage stimuleert het zelfhelend vermogen van het lichaam maar vermindert ook kans op blessures bij bijvoorbeeld sporten en zorgt voor ontspanning, zowel fysiek als mentaal. Naast de verschillende massagetechnieken gebruik ik daarvoor ook andere methodes, als dat nodig is. Dat kan acupunctuur zijn, cupping, shiatsu of bijvoorbeeld guasha. Net wat uw lichaam op dat moment vraagt.

Stoelmassages, voor bedrijven in Badhoevedorp

Bent u met uw bedrijf in Badhoevedorp gevestigd? Dan is een stoelmassage natuurlijk een heerlijke manier om uw werknemers even een moment van ontspanning te gunnen. En voor u is het een effectieve aanpak om het ziekteverzuim preventief terug te dringen. Meer weten? Kijk snel bij stoelmassage op de site of vraag het mij.

Boek nu uw massage bij Badhoevedorp

Een massage is altijd goed, maar dichtbij is natuurlijk nog beter! De massages van Sakura Care in Lijnden zijn dan ook op maar een paar minuten rijden of fietsen van Badhoevedorp. Boek dus snel uw massage en we maken binnenkort kennis!

Testimonials

Wat onze klanten zeggen

Via een collega van mij bij Michael terecht gekomen in verband met chronische kniepijn na een operatie en uitgebreid revalidatietraject.

Het reguliere traject was nog gaande maar gaf weinig verbetering. Reden om een andere aanpak te overwegen.

Daarnaast was ik zelf als arts heel benieuwd naar de wijze en werking van acupunctuur.

Eerst telefonisch overleg gehad met Michael waarbij bleek dat hij goede ideeën had over de aanpak en in 2-3 behandelingen resultaat wilde boeken.

Dat sprak mij erg aan en wilde ik graag proberen.

Met verschillende technieken ( massage, warmte, acupunctuur, dry needling) die niet pijnloos waren maar wel goed te verdragen heeft hij mij in 3 behandelingen ( binnen 3,5 weken)  van de ergste pijn afgeholpen en de beweeglijkheid van mijn knie verbeterd.

Ongelooflijk snel en goed resultaat waar ik heel blij mee ben.

Michael heeft een hele deskundige en gerichte aanpak waarbij hij verschillende technieken goed weet te combineren om maximaal effect te bereiken.

Inmiddels heb ik na zijn behandelingen met fysiotherapie verder kunnen trainen en kan ik weer wandelen en fietsen zonder pijn. Afgelopen week heb ik zelfs weer getennist!

Fantastisch resultaat.

Mevr. J

“Via een vriendin ben ik bij Michael voor een behandeling gekomen voor mijn onderrug.

Ik liep al maanden met een zeurende pijn en probeerde dat te verhelpen met diverse olie’s en zalfjes maar dat loste niks op.

Met de Dorn therapie die Michael toepaste ging het snel beter, eerst wekelijks maar na

4 keer was ik praktisch van de pijn af. Nu doe ik het alleen als onderhoud 1 keer per

6 of 8 weken en dat bevalt prima het houdt mijn rug los en soepel.

Ik kan zijn behandeling van harte aanraden.”

Ria Hoefsmit
Telefonisch een afspraak maken kan via het volgende telefoonnummer, appen gaat sneller:
WeCreativez WhatsApp Support
Stel hieronder je vraag
👋 Hi, wil je een afspraak maken?
Scroll naar top