Massage Amstelveen

Voor ontspanning, sportmassage of intensieve massagebehandelingen bij verschillende klachten

Met een massage voelt iedereen zich beter. De een direct, een ander na een paar behandelingen. Het is maar net waarom u een massage wilt en wat uw lichaam nodig heeft. Voor een massage vlakbij Amstelveen gaat u naar Sakura Care. Hier vindt u altijd de massagebehandeling die het beste past bij uw klachten of wensen.

Massagepraktijk vlakbij Amstelveen

Op slechts een kwartiertje rijden vanuit Amstelveen centrum, is massagepraktijk Sakura Care gevestigd. In Lijnden direct aan de A9. Vanuit Amstelveen is dat dus praktisch rechttoe rechtaan! En dat is wel heel aangenaam als je hard toe bent aan een ontspanningsmassage.

Massagetechnieken van Oost en West

Massages zijn heel effectief om het lichaam weer een boost te geven. Om spierknopen te laten oplossen en om stress weg te werken. Dat komt doordat een goede massage de energie weer laat stromen waar die tot die tijd geblokkeerd werd. Dat kan door iets voelbaars als een spierknoop na een intensieve sporttraining of overbelasting van computerwerk. Maar ook stress heeft onzichtbaar maar onmiskenbaar veel invloed op het lichaam. Met een mix van massagetechnieken uit Oost en West help ik uw lichaam weer te herstellen.

Ontspanningsmassage met Shiatsu

Voor een echt effectieve ontspanningsmassage pas ik vaak Shiatsu toe. Een Japanse massagetechniek waarbij met de duimen druk wordt uitgeoefend. Shiatsu richt zich op de energiebanen in het lichaam. Klachten als hoofdpijn, stijve spieren of een zere nek maar ook problemen met de spijsvertering kunnen het gevolg zijn van een verstoorde energiebalans. Door deze ontspanningsmassage krijgt de energie in het lichaam weer ruim baan en kan het lichaam beginnen zichzelf te genezen. Ideaal dus voor mensen met veel stress of langdurige pijnklachten!

Sportmassage, bij blessures, spierpijn en preventief

Wie regelmatig sport, kent ongetwijfeld ook spierpijn of blessures door overbelasting. Een sportmassage, ook bekend als deep tissue massage, stimuleert de doorbloeding van spieren. Hierdoor voert het lichaam afvalstoffen sneller af en herstellen spieren sneller. Wie last heeft van een blessure, kan met een sportmassage dus weer eerder met sporten beginnen. Wilt u een blessure voorkomen, dan is een sportmassage als preventieve behandeling ook een aanrader. Het maakt namelijk het bindweefsel en eventuele spierknopen weer los en voorkomt zo erger. Een sportmassage is wel een intensieve behandeling die niet vlak na een pittige training of vlak voor een belangrijke wedstrijd gedaan moet worden. Weet u niet zeker wanneer u de sportmassage het best kunt plannen? Overleg dan met mij en we bepalen samen het meest geschikte moment.

Massagecombi’s met acupunctuur, cupping of guasha

Soms is alleen een massage voldoende, soms is een extra behandeling nodig. En dat kan. Ik ben gespecialiseerd in verschillende oosterse behandelmethodes zoals acupunctuur, cupping en guasha. Merk ik dat uw lichaam tijdens de behandeling een extra boost nodig heeft? Of dat een andere aanpak op dat moment beter is? Dan kan ik dat direct toepassen. Zo krijgt u bij mijn massagesalon vlakbij Amstelveen altijd de behandeling die u op dat moment nodig heeft.

Massage voor meer vitaliteit

Ook als u geen pijnklachten heeft, kan een massage een aanrader zijn. Bijvoorbeeld omdat u wat extra energie kunt gebruiken. Ook daarvoor kunt u bij Sakura Care terecht. Of het nu een klassieke massage is of een oosterse massage, voor meer vitaliteit en energie zijn er meerdere massagetechnieken mogelijk. Een vitaliteitsmassage zeg maar, eentje waarbij u vrijwel direct meer energie heeft!

Afspraak maken voor uw massage bij Amstelveen?

Kunt u een goede en effectieve massage goed gebruiken? Dan gaat u voor uw massage nabij Amstelveen naar Sakura Care. De prijzen per massage staan bij de verschillende massagetechnieken onderaan elke pagina en veel worden grotendeels vergoed. Dit is wel afhankelijk van uw verzekeraar. Wilt u meer weten of een afspraak maken voor een massage? Stuur mij dan uw bericht via de knop hieronder en ik zie u snel!

Testimonials

Wat onze klanten zeggen

Via een collega van mij bij Michael terecht gekomen in verband met chronische kniepijn na een operatie en uitgebreid revalidatietraject.

Het reguliere traject was nog gaande maar gaf weinig verbetering. Reden om een andere aanpak te overwegen.

Daarnaast was ik zelf als arts heel benieuwd naar de wijze en werking van acupunctuur.

Eerst telefonisch overleg gehad met Michael waarbij bleek dat hij goede ideeën had over de aanpak en in 2-3 behandelingen resultaat wilde boeken.

Dat sprak mij erg aan en wilde ik graag proberen.

Met verschillende technieken ( massage, warmte, acupunctuur, dry needling) die niet pijnloos waren maar wel goed te verdragen heeft hij mij in 3 behandelingen ( binnen 3,5 weken)  van de ergste pijn afgeholpen en de beweeglijkheid van mijn knie verbeterd.

Ongelooflijk snel en goed resultaat waar ik heel blij mee ben.

Michael heeft een hele deskundige en gerichte aanpak waarbij hij verschillende technieken goed weet te combineren om maximaal effect te bereiken.

Inmiddels heb ik na zijn behandelingen met fysiotherapie verder kunnen trainen en kan ik weer wandelen en fietsen zonder pijn. Afgelopen week heb ik zelfs weer getennist!

Fantastisch resultaat.

Mevr. J

“Via een vriendin ben ik bij Michael voor een behandeling gekomen voor mijn onderrug.

Ik liep al maanden met een zeurende pijn en probeerde dat te verhelpen met diverse olie’s en zalfjes maar dat loste niks op.

Met de Dorn therapie die Michael toepaste ging het snel beter, eerst wekelijks maar na

4 keer was ik praktisch van de pijn af. Nu doe ik het alleen als onderhoud 1 keer per

6 of 8 weken en dat bevalt prima het houdt mijn rug los en soepel.

Ik kan zijn behandeling van harte aanraden.”

Ria Hoefsmit
Telefonisch een afspraak maken kan via het volgende telefoonnummer, appen gaat sneller:
WeCreativez WhatsApp Support
Stel hieronder je vraag
👋 Hi, wil je een afspraak maken?
Scroll naar top