Referenties

Via een collega van mij bij Michael terecht gekomen in verband met chronische kniepijn na een operatie en uitgebreid revalidatietraject.

Het reguliere traject was nog gaande maar gaf weinig verbetering. Reden om een andere aanpak te overwegen.

Daarnaast was ik zelf als arts heel benieuwd naar de wijze en werking van acupunctuur.

Eerst telefonisch overleg gehad met Michael waarbij bleek dat hij goede ideeën had over de aanpak en in 2-3 behandelingen resultaat wilde boeken.

Dat sprak mij erg aan en wilde ik graag proberen.

Met verschillende technieken ( massage, warmte, acupunctuur, dry needling) die niet pijnloos waren maar wel goed te verdragen heeft hij mij in 3 behandelingen ( binnen 3,5 weken) van de ergste pijn afgeholpen en de beweeglijkheid van mijn knie verbeterd.

Ongelooflijk snel en goed resultaat waar ik heel blij mee ben.

Michael heeft een hele deskundige en gerichte aanpak waarbij hij verschillende technieken goed weet te combineren om maximaal effect te bereiken.

Inmiddels heb ik na zijn behandelingen met fysiotherapie verder kunnen trainen en kan ik weer wandelen en fietsen zonder pijn. Afgelopen week heb ik zelfs weer getennist!

Fantastisch resultaat.

Default Avatar55
Mevr. J

Via een vriendin ben ik bij Michael voor een behandeling gekomen voor mijn onderrug.

Ik liep al maanden met een zeurende pijn en probeerde dat te verhelpen met diverse olie’s en zalfjes maar dat loste niks op.

Met de Dorn therapie die Michael toepaste ging het snel beter, eerst wekelijks maar na

4 keer was ik praktisch van de pijn af. Nu doe ik het alleen als onderhoud 1 keer per

6 of 8 weken en dat bevalt prima het houdt mijn rug los en soepel.

Ik kan zijn behandeling van harte aanraden.

Default Avatar55
Ria Hoefsmit

Moeder: In het voorjaar van 2011 kwam ik voor het eerst bij sakura care. Ik had al een tijd klachten waar de reguliere gezondheidszorg me niet mee kon helpen. Na enkele behandelingen bij sakura care merkte ik vooruitgang en uiteindelijk ging alles over.

Ook kom ik regelmatig voor massages ter behandeling of ter voorkomen van sportblessures. Een stukje ontspanning wat ik mijn lichaam gun!

Al bijna 5 jaar een tevreden klant dus!

Dochter (Meisje van 10 met autisme): Als ik bij Michael ben geweest voel ik me altijd helemaal rustig. Hij haalt de drukte uit mijn hoofd. Ook kan ik daarna lekker slapen.

Default Avatar55
Moeder en dochter

In mei van het vorige jaar was het zo druk dat ik vast liep met mijn schouders en rechterarm. Ik kon geen tennisracket meer normaal vasthouden en het turnen schoot er ook bij in. Ik ben toen naar een fysiotherapeut in de buurt gegaan, omdat me dat makkelijk leek. De eerste afspraak werd er alleen maar gepraat en niets gedaan, dus weer met pijn naar huis. De tweede afspraak werd er dryneedling gebruikt wat het in eerste instantie erger maakte en daarna leek het beter te gaan. Maar na nog 7 sessies ging ik met pijn op vakantie.

Tijdens mijn vakantie had ik verwacht dat het beter zou gaan door de ontspanning, maar (je voelt m al aankomen) het werd niet beter…

Direct na mijn vakantie heb ik de fysio afgezegd en heb ik op aanraden van andere BNI-leden een afspraak gemaakt met Michael Schuuring. Binnen drie sessies zou het beter moeten gaan. Je begrijpt dat ik een beetje sceptisch was.

De eerste sessie was verschrikkelijk! Wat een pijn, maar wat bizar dat hij precies die punten pakte die me het meest pijn deden. Daar was nog niet in geprikt of op gedrukt. Man ik ging bijna van mijn stokje. En vervolgens zegt ie ook nog dat ik scheef sta en de boel verdraaid heb. Vervolgens kreeg ik tape op mijn schouders en arm om het die week te laten verbeteren.

De tweede sessie was al wat minder pijnlijk en begon niet als een soort routine op dezelfde manier als de vorige. Maar waar komt dat scheef staan toch vandaan? Sta je misschien te veel of te veel in 1 houding?

In die week daarop gebeurde er iets bijzonders. Ik sliep sinds tijden een nacht door zonder wakker te worden omdat ik te veel op 1 schouder sliep.

De derde sessie kwamen we er achter waarom ik scheef liep doordat ik zelf ook ben gaan denken over dat staan van mij. Ik heb jarenlang op mijn linkerbeen gestaan waardoor ik alles verdraaide in mijn onderrug, wat mijn bovenrug compenseerd en dat heeft weer gevolgen voor je schouders en je armen als je met te veel stress achter een computer zit. En jawel na deze sessie begon het echt aanzienlijk te verbeteren.

Ik let nu nog heel erg op mijn houding en hoe ik sta en langzamerhand moet dat weer normaal gaan worden. Bij die drie sessies is het niet gebleven. Ik ben nu namelijk “in onderhoud” bij Michael. Afgelopen dinsdag was ik er weer. Het is heel fijn om te horen dat Michael zelfs voelt aan mijn spieren dat ze vele malen beter ontspannen en dat mijn houding ook zichtbaar verbeterd is.

Ik raad iedereen aan om niet te tobben en direct naar Michael te gaan, want wat hij belooft dat doet hij ook.

Default Avatar55
JAN Architectuur

Heb goede ervaring tijdens de behandeling,vind ook dat de resultaten blijvend zijn.

Als persoon vind ik je kundig,kan een ieder derhalve aaanbevelen,om van je diensten gebruik te maken.

Default Avatar55
Miny Hartstra

Ik ben sinds enkele maanden onder behandeling bij Michael, dit tot mijn volle tevredenheid!

Na een intake gesprek over mijn klachten is hij mij gaan behandelen naar zijn inzicht wat hij nodig vond.

Michael past verschillende behandel methodes toe, per persoon verschilt dit.

Hij heeft weinig informatie nodig om meteen de juiste punten aan te pakken, eindelijk iemand die begrijpt wat je bedoelt.

Zelfs als je het probleem zelf niet precies kan beschrijven.

Michael is een doortastend persoon, vol aandacht en inzicht, een aanrader!

Default Avatar55
Karin

Had erg veel last van mijn linkerarm. Kon hem heel moeilijk boven mijn hoofd krijgen en met sporten was het ontzettend pijnlijk.

Na een paar behandelingen kan ik hem weer volledig gebruiken.

Default Avatar55
Toos

Ik had geen lichamelijke klachten, maar wilde graag eens in de zoveel tijd een goede behandeling ondergaan ter vermindering van stress die voelbaar is in mijn lichaam (schouders, rug en nek).

Michael is een vakman die zijn vak verstaat, gedegen te werk gaat en gebruik maakt van verschillende technieken. Hij neemt ruim de tijd voor je. De dagen erna is het goed voelbaar dat ik een behandeling heb gehad, wat voor mij aangeeft dat er daadwerkelijk ook wat in mijn lichaam is gebeurd. Het is daarnaast ook echt ontspannend. Ik raad iedereen aan (met of zonder klachten) een afspraak in te plannen om zelf te kijken of je er baat bij kunt hebben”.

Default Avatar55
Anoniem

Na 6 jaar div. artsen bezocht te hebben voor mijn been/knie en iedere keer hetzelfde antwoord te krijgen “sorry mevrouw we kunnen niet voor uw doen er is niets zichtbaar op foto’s of scan” kwam ik via via bij Michael Schuuring van Sakura Care terecht.

Na zoveel teleurstellingen stapte ik zonder verwachtingen en de houding “baat het niet dan schaadt het ook niet” bij Sakura Care binnen. Na intakegesprek had Michael snel door waar het knelpunt lag, ik werd direct behandeld dmv dry needling en een (pijnlijke) andere behandeling en 60 min stond ik een beetje overdonderd buiten.

Wow, iemand die mijn klachten serieus neemt en vermoedelijk ook nog weet wat er aan de hand is.

Ik durfde het bijna niet te geloven maar na mijn 1e behandeling waren mijn pijnklachten nagenoeg verdwenen, er volgde een week later nog een behandeling en 4 weken later nog een behandeling. Ik ben vanaf de 2e week pijnvrij en ben sinds 6 jaar weer actief en wordt in mijn dagelijks leven niet meer belemmerd door pijn in mijn knie/been.

Default Avatar55
Ingrid Meijers

Er wordt aandacht aan jou als persoon gegeven, maar ook aan het lichaam. Door stress heb ik namelijk weleens last van mijn schouders en rug. Door de behandeling, Shiatsu massage, maar indien nodig ook “cupping”, voel ik weer letterlijk de energie door mijn lichaam stromen en kan ik er weer tegen aan. Om ook mentaal aan mijzelf te werken, helpen de gesprekjes daar zeker bij. Ik had onlangs veel last van mij onder rug. Door een klein onderzoekje bij Sakurecare, bleek dat mijn bekken scheef stond. Na 2 behandelingen voelde ik geen pijn meer en voelde het als een bevrijding. Door de nuchtere manier van behandelen voelt het vertrouwd en kan ik het alleen maar eenieder aan raden.

Default Avatar55
Simone

Op advies van een vriend ben ik bij Michael terechtgekomen nadat ik een hernia had gekregen wat een hele pijnlijke ervaring was.

Pijnstiller brachten geen verlichting.

Nadat ik de eerste keer bij Michael was geweest had ik nog pijn maar wilde niet meteen stoppen en gelukkig maar want na de derde behandeling met de Dorn therapie was het zo veel beter dat ik weer kon autorijden en veel beter bewegen.

Ik ben enthousiast over zijn methode en kennis van zaken.

Default Avatar55
Vicky

Ik heb zeer goede ervaringen met deze therapeut. Neemt voldoende tijd voor analyse en behandeling. Ik heb grote waardering voor je vakkennis.

Default Avatar55
Dorien van Bemmel

Al een aantal jaar kom ik bij Mike voor de behandeling van mijn whiplashklachten. Op het begin wekelijks, inmiddels nog eens per maand. Mike straalt een ongelooflijke passie uit voor zijn vak, neemt altijd de tijd voor zijn patiënt en biedt een luisterend oor. Geen enkele behandeling is hetzelfde, omdat hij elke keer opnieuw bekijkt wat op dat moment het beste is voor jou.

Default Avatar55
Mevr. van Vliet

Na de behandeling voor mijn knie bij Sakuracare is de pijn waar ik jaren mee heb gelopen totaal verdwenen. ook de acupunctuur heeft hier bij geholpen.Michael is een heel goede masseur die als het ene niet helpt een andere methode kiest die wel helpt.

Default Avatar55
Irene van Gog

Ik loop inmiddels wat jaren bij jou rond. Meestal ter voorkoming van evt. rugklachten door het hockeyspel wat ik beoefen. In voorkomende gevallen bij evt. andere klachten kan ik altijd bij jou terecht, sla je de plank nooit mis bij de diagnose en heb je direct een luisterend oor en dito behandeling. Ik blijf voorlopig terugkomen, zeker weten.

Default Avatar55
Marc

Anderhalf jaar geleden had ik veel klachten aan mijn nek, schouder en uitstraling naar mijn linker arm. Na vele bezoeken bij de fysiotherapeut, manueel therapeut en mensendieck kreeg ik van de huisarts een verwijskaart voor een neuroloog.

Ook daar is onderzoek gedaan en zijn MRI fotos gemaakt. Uiteindelijk werd er een lichte nekhernia geconstateerd en de ziekte van Lyme. Aan de nekhernia kon niets gedaan worden en voor de Lyme kreeg ik antibiotica.

Gelukkig kreeg ik het advies van een vriend om naar Michael te gaan en die heeft mij in vier behandelingen fantastisch geholpen. Ik kan nu voor 95% alles weer doen.

Default Avatar55
Marc

Wat we erg in je waarderen is je open houding en luisterend oor. Zodoende krijg je een beeld van de gehele problematiek die speelt.Je stopt de persoon die voor je staat niet na 1 zin in een hokje met een label van 1 bepaalde klacht die de lading niet dekt.

Dat je op gevoel werkt is merkbaar: indien er niet een specifieke voorkeur wordt uitgesproken wordt voor een bepaalde behandeling, is het de ene keer acupunctuur, een massage, of wat anders, net wat je denkt dat nodig is.

Altijd knappen we ervan op. De ene keer langer dan de andere keer maar daarvan zijn we zelf ook nogal eens de oorzaak. We gaan regelmatig over onze lichamelijke grenzen heen maar gelukkig kun jij ons weer resetten

Maar we weten ook van anderen dat je mensen doorverwijst als je denkt dat jij hen niet afdoende kan helpen.

Kortom: we zijn erg tevreden over je en blij met je behandelingen en de resultaten. Daarnaast vinden we je een plezierige, toegankelijke vent wat een bezoek makkelijk maakt.

Default Avatar55
Harrie en Annemarie

Vroeger was ik zeker 1 a 2 keer per jaar uit de roulatie met rugklachten. Sinds een jaar of 5 kom ik nu bij Michael en heb eens in de 3 weken onderhoud aan mijn rug. Sindsdien zijn mijn rugklachten voorbij. Een simpele rekensom wijst voor mij uit dat het onderhoud minder kost dan de arbeidsongeschiktheid. En ik voel me een stuk beter!

Default Avatar55
Rob Boter

Ik heb Michael ontmoet zo een 16 jaar geleden toen hij net een praktijk begon in Badhoevedorp. Ik had nogal last van mijn rug en bekken. Het bleek dat ik nogal wat (lading) met mij meedroeg van dingen die vroeger gebeurd zijn en die zich uiteindelijk uiten in mijn lichaam.

Na de eerste tijd nogal intensief te zijn behandeld zie ik Michael nu nog maar 1 keer in de paar weken of maanden puur als een stukje onderhoud daar mijn klachten nagenoeg verdwenen zijn. Af en toe speelt het op, maar dit heeft dan meer met mijn zit en werk houding te maken.

Default Avatar55
Monique

Twee jaar geleden ben ik voor het eerst bij Mike gekomen via een kennis die al diverse malen had aangegeven dat ik eens bij Mike langs moest, ik liep op dat moment ook bij een andere fysio en chiropractor, maar bleef met klachten lopen.

Nadat ik een aantal behandelingen heb ondergaan, kan ik nu zeggen dat ik dankzij de behandelmethode beter naar mijn lichaam kan luisteren en meer balans heb gevonden, de behandeling op mijn spieren hebben ervoor gezorgd dat ik geen last heb met bewegen en functioneren, de gesprekken en de spirituele manier van hoe je in het leven staat hebben ervoor gezorgd dat ik zelf beter in balans ben en beter in staat ben om vanuit mijn eigen gevoel te handelen.

Ik ben blij dat ik via via bij je terecht ben gekomen en de mensen die ik heb voorgesteld zijn het er ook over eens dat jij met je speciale energie en kennis iemand echt helpt om zonder klachten te functioneren, ik lig tegenwoordig alleen nog maar met tranen op de tafel wanneer je me een bindweefsel behandeling geeft.

Default Avatar55
Simone Cook

Al jaren liep ik rond met onverklaarbare rugpijn. Ik was hiervoor al helemaal binnenstebuiten gekeerd en niemand had ooit iets kunnen vinden. Er komt een moment dat je aan jezelf gaat twijfelen; zit het tussen mijn oren? Moet ik hiermee leren leven? En ook de enorme lichamelijke vermoeidheid die dit met zich mee bracht was geen pretje.

Via een goede vriendin van mij kwam ik aan het nummer van Michael.

Toen ik zag wat hij aan behandelingen deed, was mijn interesse gewekt en maakte ik een afspraak bij hemDe eerste behandeling constateerde hij dat mijn lage rugklachten uit mijn darmen kwamen. Hij dacht aan een intolerantie voor bepaalde voedingsmiddelen. Dit was iets wat ik zelf ook dacht, maar ik kon in mijn voedingspatroon nooit ontdekken waar de intolerantie in zat.

Michael heeft mij toen een dieet voorgeschreven waarbij ik zo min mogelijk koolhydraten moest innemen. Daarnaast verving ik op zijn advies nog enkele andere voedingsmiddelen. Al na twee weken ging het beter!

Ik werd ’s nachts niet meer wakker van de pijn en merkte dat mijn energie meer in balans kwam. Ik voelde me echt met de dag opknappen.

Nu kom ik alleen nog voor een enkele onderhoudsbehandeling voor scheefstand van mijn bekken. Hij zet alles weer recht en zorgt dat de spanning in mijn benen en rug heel erg vermindert”.

Default Avatar55
Nanda Kint

Ik was redelijk sceptisch over het effect van acupunctuur. Zelf na de eerste behandeling dacht ik dat ik mij zo euforisch voelde omdat ik misschien slecht gegeten had. Bij een volgende behandeling enkele weken later eerst goed gegeten, maar voelde mij weer bijzonder goed. Mijn winterdip was over.

Michael is een prettige down-to-earth persoonlijkheid. Dit was,is voor mij doorslaggevend in mijn keuze om toch te kiezen voor iets zweverigs (voor mij althans) als Acupunctuur en Cupping. Met resultaat, want de klachten zijn weg”

Default Avatar55
Sjoerd

Toen ik op een moment echt niet meer wist wat ik moest omdat de artsen mij niet meer konden helpen,versleten schouders en andere botten zei ik tegen mijn dochter en kleindochter dat ik het nu echt niet meer wist. Als uit een mond zeiden ze dat ik dan naar Michael Schuring moest.

Er werd meteen een afspraak gemaakt en dit met het resultaat dat de armen weer omhoog kunnen, ik dingen van de hogere plank af kan pakken zelfs weer kan zwemmen. Ik ging steeds beter functioneren en blijf hier zeker mee door gaan,pijn heb ik hoegenaamd niet meer.

Ik ben hier erg blij mee en kan alleen maar zeggen,

BEDANKT.

Default Avatar55
Sina Volckerijk-Hesp

“Lorem ipsum dolor sit amet, consectetur adipisicing elit, sed do eiusmod tempor incididunt ut labore et dolore magna aliqua. Ut enim ad minim.”

Charles Cooper

“Lorem ipsum dolor sit amet, consectetur adipisicing elit, sed do eiusmod tempor incididunt ut labore et dolore magna aliqua. Ut enim ad minim.”

Crystal Little

“Lorem ipsum dolor sit amet, consectetur adipisicing elit, sed do eiusmod tempor incididunt ut labore et dolore magna aliqua. Ut enim ad minim.”

Rose Spencer

“Lorem ipsum dolor sit amet, consectetur adipisicing elit, sed do eiusmod tempor incididunt ut labore et dolore magna aliqua. Ut enim ad minim.”

Jane Mills

“Via een collega van mij bij Michael terecht gekomen in verband met chronische kniepijn na een operatie en uitgebreid revalidatietraject.

Het reguliere traject was nog gaande maar gaf weinig verbetering. Reden om een andere aanpak te overwegen.

Daarnaast was ik zelf als arts heel benieuwd naar de wijze en werking van acupunctuur.

Eerst telefonisch overleg gehad met Michael waarbij bleek dat hij goede ideeën had over de aanpak en in 2-3 behandelingen resultaat wilde boeken.

Dat sprak mij erg aan en wilde ik graag proberen.

Met verschillende technieken ( massage, warmte, acupunctuur, dry needling) die niet pijnloos waren maar wel goed te verdragen heeft hij mij in 3 behandelingen ( binnen 3,5 weken) van de ergste pijn afgeholpen en de beweeglijkheid van mijn knie verbeterd.

Ongelooflijk snel en goed resultaat waar ik heel blij mee ben.

Michael heeft een hele deskundige en gerichte aanpak waarbij hij verschillende technieken goed weet te combineren om maximaal effect te bereiken.

Inmiddels heb ik na zijn behandelingen met fysiotherapie verder kunnen trainen en kan ik weer wandelen en fietsen zonder pijn. Afgelopen week heb ik zelfs weer getennist!

Fantastisch resultaat.”

Mevr. J

“Via een vriendin ben ik bij Michael voor een behandeling gekomen voor mijn onderrug.

Ik liep al maanden met een zeurende pijn en probeerde dat te verhelpen met diverse olie’s en zalfjes maar dat loste niks op.

Met de Dorn therapie die Michael toepaste ging het snel beter, eerst wekelijks maar na

4 keer was ik praktisch van de pijn af. Nu doe ik het alleen als onderhoud 1 keer per

6 of 8 weken en dat bevalt prima het houdt mijn rug los en soepel.

Ik kan zijn behandeling van harte aanraden.”

Rita Hoefsmit

“Lorem ipsum dolor sit amet, consectetur adipisicing elit, sed do eiusmod tempor incididunt ut labore et dolore magna aliqua. Ut enim ad minim.”

Charles Cooper

“Lorem ipsum dolor sit amet, consectetur adipisicing elit, sed do eiusmod tempor incididunt ut labore et dolore magna aliqua. Ut enim ad minim.”

Crystal Little

“Lorem ipsum dolor sit amet, consectetur adipisicing elit, sed do eiusmod tempor incididunt ut labore et dolore magna aliqua. Ut enim ad minim.”

Rose Spencer

“Lorem ipsum dolor sit amet, consectetur adipisicing elit, sed do eiusmod tempor incididunt ut labore et dolore magna aliqua. Ut enim ad minim.”

Jane Mills
Testimonials

Wat onze klanten zeggen

Via een collega van mij bij Michael terecht gekomen in verband met chronische kniepijn na een operatie en uitgebreid revalidatietraject.

Het reguliere traject was nog gaande maar gaf weinig verbetering. Reden om een andere aanpak te overwegen.

Daarnaast was ik zelf als arts heel benieuwd naar de wijze en werking van acupunctuur.

Eerst telefonisch overleg gehad met Michael waarbij bleek dat hij goede ideeën had over de aanpak en in 2-3 behandelingen resultaat wilde boeken.

Dat sprak mij erg aan en wilde ik graag proberen.

Met verschillende technieken ( massage, warmte, acupunctuur, dry needling) die niet pijnloos waren maar wel goed te verdragen heeft hij mij in 3 behandelingen ( binnen 3,5 weken)  van de ergste pijn afgeholpen en de beweeglijkheid van mijn knie verbeterd.

Ongelooflijk snel en goed resultaat waar ik heel blij mee ben.

Michael heeft een hele deskundige en gerichte aanpak waarbij hij verschillende technieken goed weet te combineren om maximaal effect te bereiken.

Inmiddels heb ik na zijn behandelingen met fysiotherapie verder kunnen trainen en kan ik weer wandelen en fietsen zonder pijn. Afgelopen week heb ik zelfs weer getennist!

Fantastisch resultaat.

Mevr. J

“Via een vriendin ben ik bij Michael voor een behandeling gekomen voor mijn onderrug.

Ik liep al maanden met een zeurende pijn en probeerde dat te verhelpen met diverse olie’s en zalfjes maar dat loste niks op.

Met de Dorn therapie die Michael toepaste ging het snel beter, eerst wekelijks maar na

4 keer was ik praktisch van de pijn af. Nu doe ik het alleen als onderhoud 1 keer per

6 of 8 weken en dat bevalt prima het houdt mijn rug los en soepel.

Ik kan zijn behandeling van harte aanraden.”

Ria Hoefsmit
Telefonisch een afspraak maken kan via het volgende telefoonnummer, appen gaat sneller:
WeCreativez WhatsApp Support
Stel hieronder je vraag
👋 Hi, wil je een afspraak maken?
Scroll naar top