Dorn Breuss rugtherapie

Dorn: terugzetten van botten en wervels

De Dorn methode is een milde en zachte manipulatietechniek van de botten en wervels. Het is een ideale techniek voor mensen die pijn ervaren door een wervelblokkade.

Hoe werkt de Dorn techniek?

De Dorn methode komt uit Duitsland en wordt daar onder meer toegepast door artsen, heilpraktikers en andere therapeuten. Het grootste verschil met andere bot- en wervelmanipulaties is dat bij de Dorn techniek niet het te korte been langer wordt gemaakt – bijvoorbeeld door zooltjes – maar juist het langere been op de juiste plaats wordt teruggezet.

Dorn therapie is soepel en pijnloos

Dit alles gebeurt op een rustige, soepele manier onder beweging, waarbij er géén pijn is. Tegelijkertijd wordt hierdoor ook het bindweefsel tussen de wervels losgemaakt, waardoor de doorbloeding verbetert en je je al snel beter voelt.

Breuss massage

Vaak wordt de Dorn behandeling gevolgd door een Breuss massage langs de wervelkolom. Zo wordt een optimale ontspanning van de spieren bereikt, waardoor de wervelkolom zich nog meer kan strekken.

Neem vrijblijvend contact op of meer informatie of boek een behandeling in.

Testimonials

Wat onze klanten zeggen

Via een collega van mij bij Michael terecht gekomen in verband met chronische kniepijn na een operatie en uitgebreid revalidatietraject.

Het reguliere traject was nog gaande maar gaf weinig verbetering. Reden om een andere aanpak te overwegen.

Daarnaast was ik zelf als arts heel benieuwd naar de wijze en werking van acupunctuur.

Eerst telefonisch overleg gehad met Michael waarbij bleek dat hij goede ideeën had over de aanpak en in 2-3 behandelingen resultaat wilde boeken.

Dat sprak mij erg aan en wilde ik graag proberen.

Met verschillende technieken ( massage, warmte, acupunctuur, dry needling) die niet pijnloos waren maar wel goed te verdragen heeft hij mij in 3 behandelingen ( binnen 3,5 weken)  van de ergste pijn afgeholpen en de beweeglijkheid van mijn knie verbeterd.

Ongelooflijk snel en goed resultaat waar ik heel blij mee ben.

Michael heeft een hele deskundige en gerichte aanpak waarbij hij verschillende technieken goed weet te combineren om maximaal effect te bereiken.

Inmiddels heb ik na zijn behandelingen met fysiotherapie verder kunnen trainen en kan ik weer wandelen en fietsen zonder pijn. Afgelopen week heb ik zelfs weer getennist!

Fantastisch resultaat.

Mevr. J

“Via een vriendin ben ik bij Michael voor een behandeling gekomen voor mijn onderrug.

Ik liep al maanden met een zeurende pijn en probeerde dat te verhelpen met diverse olie’s en zalfjes maar dat loste niks op.

Met de Dorn therapie die Michael toepaste ging het snel beter, eerst wekelijks maar na

4 keer was ik praktisch van de pijn af. Nu doe ik het alleen als onderhoud 1 keer per

6 of 8 weken en dat bevalt prima het houdt mijn rug los en soepel.

Ik kan zijn behandeling van harte aanraden.”

Ria Hoefsmit
Telefonisch een afspraak maken kan via het volgende telefoonnummer, appen gaat sneller:
WeCreativez WhatsApp Support
Stel hieronder je vraag
👋 Hi, wil je een afspraak maken?
Scroll naar top