Stoelmassage

Stoelmassage voor bedrijven, effectief tegen het ziekteverzuim

Ziek personeel kost per dag € 250 per persoon. Werkstress, verkeerde werkhouding, (fysieke) overbelasting of herhaalde bewegingen zijn de belangrijkste oorzaken voor ziekteverzuim. Massages werken preventief, verminderen het ziekteverzuim met 5% en kunnen op de bedrijfsvloer worden gegeven. Bijvoorbeeld via een stoelmassage.

Voorkom fysieke en psychische klachten door het werk

Klachten als rugpijn, stijve nek, zere schouders, lusteloosheid, slapeloosheid, hoofdpijn of een versnelde hartslag zijn veel voorkomende klachten binnen bedrijven. Nekwervels die worden overbelast door het turen naar een beeldscherm, rugklachten door verkeerd te tillen en natuurlijk de bekende muisarm of CANS (complaints of arms and neck syndrome) door de repeterende bewegingen met de hand en arm. Het voorkomen van deze klachten of verminderen door massages, bespaart een bedrijf veel geld.

Stoelmassages, kostenbesparend en fiscaal aftrekbaar

Op een speciale stoel, of tafel, worden de massages gegeven. Dit kan shiatsu zijn, een triggerpointmassage of active-stretching-and-releasemethodes. De probleemgebieden worden direct en doeltreffend aangepakt. Daarnaast signaleer en diagnosticeer ik ook klachten in een vroeg stadium waardoor de werkgever tijdig actie kan ondernemen en kostbare re-integratietrajecten bespaard blijven. Stoelmassages of bedrijfsmassages zijn fiscaal aftrekbaar en kunnen in aanmerking komen voor een subsidie.

Werkplekonderzoek

Preventief tegen het ziekteverzuim bied ik ook een werkplekonderzoek aan. Ik inventariseer de werkplek en bekijk de werk- en zithouding van de werknemer. Met een op maat gemaakt werkplekadvies heeft uw personeel praktische tips om door houding en beweging klachten tegen te gaan.

Testimonials

Wat onze klanten zeggen

Via een collega van mij bij Michael terecht gekomen in verband met chronische kniepijn na een operatie en uitgebreid revalidatietraject.

Het reguliere traject was nog gaande maar gaf weinig verbetering. Reden om een andere aanpak te overwegen.

Daarnaast was ik zelf als arts heel benieuwd naar de wijze en werking van acupunctuur.

Eerst telefonisch overleg gehad met Michael waarbij bleek dat hij goede ideeën had over de aanpak en in 2-3 behandelingen resultaat wilde boeken.

Dat sprak mij erg aan en wilde ik graag proberen.

Met verschillende technieken ( massage, warmte, acupunctuur, dry needling) die niet pijnloos waren maar wel goed te verdragen heeft hij mij in 3 behandelingen ( binnen 3,5 weken)  van de ergste pijn afgeholpen en de beweeglijkheid van mijn knie verbeterd.

Ongelooflijk snel en goed resultaat waar ik heel blij mee ben.

Michael heeft een hele deskundige en gerichte aanpak waarbij hij verschillende technieken goed weet te combineren om maximaal effect te bereiken.

Inmiddels heb ik na zijn behandelingen met fysiotherapie verder kunnen trainen en kan ik weer wandelen en fietsen zonder pijn. Afgelopen week heb ik zelfs weer getennist!

Fantastisch resultaat.

Mevr. J

“Via een vriendin ben ik bij Michael voor een behandeling gekomen voor mijn onderrug.

Ik liep al maanden met een zeurende pijn en probeerde dat te verhelpen met diverse olie’s en zalfjes maar dat loste niks op.

Met de Dorn therapie die Michael toepaste ging het snel beter, eerst wekelijks maar na

4 keer was ik praktisch van de pijn af. Nu doe ik het alleen als onderhoud 1 keer per

6 of 8 weken en dat bevalt prima het houdt mijn rug los en soepel.

Ik kan zijn behandeling van harte aanraden.”

Ria Hoefsmit
Telefonisch een afspraak maken kan via het volgende telefoonnummer, appen gaat sneller:
WeCreativez WhatsApp Support
Stel hieronder je vraag
👋 Hi, wil je een afspraak maken?
Scroll naar top