Slijmbeursontsteking?

Acupunctuur brengt snel verlichting bij een slijmbeursontsteking

Een heel pijnlijke aandoening, dat is een slijmbeursontsteking. Maar daarnaast is het ook heel hinderlijk omdat het beperkend is, bijvoorbeeld bij dagelijkse activiteiten, werk en sporten. Met acupunctuur is een slijmbeursontsteking goed te behandelen en als er op tijd mee begonnen wordt, kunnen injecties en langdurige klachten zelfs voorkomen worden. Bij Sakura Care in Lijnden behandel ik mensen met slijmbeursontstekingen, zodat het lichaam zelf sneller kan genezen.

Wat is een slijmbeursontsteking?

Tussen verschillende botten zijn slijmbeurzen. Die zorgen ervoor dat die botten, de gewrichten, kunnen bewegen en dat er geen wrijving is tussen de pezen en botten. Is zo’n slijmbeurs geïrriteerd, bijvoorbeeld door overbelasting of een ongeluk, dan raakt het ontstoken. De plek wordt dan stijf en pijnlijk en kan zelfs warm en rood worden. Een slijmbeursontsteking is vaak bij de schouders of heupen maar komt ook voor bij de knieën en ellebogen.

Voorkom erger, voorkom injecties met corticosteroïden

Hoe langer de slijmbeursontsteking duurt, des te ernstiger het kan worden. Vaak worden dan injecties met corticosteroïden voorgeschreven. Dit wordt soms als heel pijnlijk ervaren terwijl het effect ervan meestal maar tijdelijk is. Het is dus zaak om zo snel mogelijk een behandeling te starten bij een slijmbeursontsteking. Daarmee wordt erger voorkomen. Dat kan met acupunctuur. Deze behandeling is bewezen effectief en mogelijk bij slijmbeursontstekingen in de schouder, heup, knie en elleboog.

Pijnloze behandeling

Acupunctuur is een pijnloze behandeling waarbij naaldjes op bepaalde plekken in het lichaam worden gezet. De plek die ik daarvoor kies, is afhankelijk van de klacht maar zal altijd op een of meerdere meridianen zijn. Dat zijn de plekken in het lichaam waarlangs de energie stroomt. Onder andere ontstekingen zorgen ervoor dat die energiestromen geblokkeerd raken wat het zelfhelend vermogen van het lichaam hindert. Via acupunctuur worden die blokkades opgeheven en het lichaam gestimuleerd de ontsteking aan te pakken.

Acupunctuur; een effectieve behandeling van een slijmbeursontsteking

Een behandeling van acupunctuur levert vrijwel direct verlichting van de pijnklachten op. Afhankelijk van de mate van pijn en hoe uw lichaam reageert op de acupunctuur, kan de behandeling uitgebreid worden met cupping en/of een massage. Zo weet u zeker dat bij Sakura Care uw slijmbeursontsteking de meest effectieve behandeling krijgt omdat het elke keer weer wordt afgestemd op de actuele situatie en pijnklachten.

Pijn van een slijmbeursontsteking? Maak dan nu een afspraak bij Sakura Care!

Stop ook de pijn van een slijmbeursontsteking en kies voor een behandeling die echt effect heeft. Maakt u nu een afspraak bij Sakura Care in Lijnden, dan ontmoeten we elkaar snel.

Testimonials

Wat onze klanten zeggen

Via een collega van mij bij Michael terecht gekomen in verband met chronische kniepijn na een operatie en uitgebreid revalidatietraject.

Het reguliere traject was nog gaande maar gaf weinig verbetering. Reden om een andere aanpak te overwegen.

Daarnaast was ik zelf als arts heel benieuwd naar de wijze en werking van acupunctuur.

Eerst telefonisch overleg gehad met Michael waarbij bleek dat hij goede ideeën had over de aanpak en in 2-3 behandelingen resultaat wilde boeken.

Dat sprak mij erg aan en wilde ik graag proberen.

Met verschillende technieken ( massage, warmte, acupunctuur, dry needling) die niet pijnloos waren maar wel goed te verdragen heeft hij mij in 3 behandelingen ( binnen 3,5 weken)  van de ergste pijn afgeholpen en de beweeglijkheid van mijn knie verbeterd.

Ongelooflijk snel en goed resultaat waar ik heel blij mee ben.

Michael heeft een hele deskundige en gerichte aanpak waarbij hij verschillende technieken goed weet te combineren om maximaal effect te bereiken.

Inmiddels heb ik na zijn behandelingen met fysiotherapie verder kunnen trainen en kan ik weer wandelen en fietsen zonder pijn. Afgelopen week heb ik zelfs weer getennist!

Fantastisch resultaat.

Mevr. J

“Via een vriendin ben ik bij Michael voor een behandeling gekomen voor mijn onderrug.

Ik liep al maanden met een zeurende pijn en probeerde dat te verhelpen met diverse olie’s en zalfjes maar dat loste niks op.

Met de Dorn therapie die Michael toepaste ging het snel beter, eerst wekelijks maar na

4 keer was ik praktisch van de pijn af. Nu doe ik het alleen als onderhoud 1 keer per

6 of 8 weken en dat bevalt prima het houdt mijn rug los en soepel.

Ik kan zijn behandeling van harte aanraden.”

Ria Hoefsmit
Telefonisch een afspraak maken kan via het volgende telefoonnummer, appen gaat sneller:
WeCreativez WhatsApp Support
Stel hieronder je vraag
👋 Hi, wil je een afspraak maken?
Scroll naar top